BOKA OSS


The Soul Company är baserade i Stockholm men har världen som arbetsplats. Skicka oss en förfrågan om ni planerar ett företagsevent, en galamiddag, ett exklusivt bröllop eller ett privat party, så garanterar vi att göra er kväll oförglömlig!

FÖRETAGSEVENTPRIVATBRÖLLOP


 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV


 


OM OSS


The Soul Company är en av Europas främsta akter inom exklusiva middagar, galakvällar och företagsevent. Soulmusik är vårt liv! Från vår frontman till vår blåssektion skapar vi en energi som inte kan matchas av något annat liveband! Oavsett var i världen ni väljer att förlägga ert event så kommer vi att leverera en upplevelse som era gäster aldrig sett maken till. Om ni planerar en tillställning för era vänner, kunder eller anställda, skicka oss då en förfrågan så kommer vi att göra det lilla extra för att ge er en kväll ni kommer att minnas för evigt!


The Soul CompanyOM OSS


The Soul Company är en av Europas främsta akter inom exklusiva middagar, galakvällar och företagsevent. Soulmusik är vårt liv! Från vår frontman till vår blåssektion skapar vi en energi som inte kan matchas av något annat liveband! Oavsett var i världen ni väljer att förlägga ert event så kommer vi att leverera en upplevelse som era gäster aldrig sett maken till. Om ni planerar en tillställning för era vänner, kunder eller anställda, skicka oss då en förfrågan så kommer vi att göra det lilla extra för att ge er en kväll ni kommer att minnas för evigt!The Soul Company